En kanal till andevärlden

En kanal till andevärlden

Hej alla mina fina och trevliga följare och varmt välkommen till ett inlägg där jag ska ta upp med er som känner att ett medium hade varit bra att få hjälp av, att det finns ett medium som jag vill tipsa er om. Jag bor långt uppe i norr och här är avstånden rätt så stora. Det är inte att räkna med att det finns ett medium i just det samhälle eller stad där man själv befinner sig. För egen del minns jag när jag första gången sökte efter ett medium i Gällivare och jag fann vad jag sökte. Det finns faktiskt ett medium som passar oss i Gällivare och det är ett medium som har en verksamhet som heter Carina Medium & Energibalansering. Henne hittar man i Jokkmokk, så det är det perfekta mediet att vända sig till när man behöver ett medium i Gällivare, Boden, Piteå, Kiruna, Gällivare, Jokkmokk eller Luleå. Som medium så arbetar Carina Medium som en neutral kanal mellan mig och andevärlden. Jag får information, meddelanden och budskap angående dåtid, nutid och framtid som handlar om mig själv och jag får även möjlighet att ställa frågor till andevärlden. Så småningom hade jag velat vara med på en seans och detta är något som planeras att starta upp längre fram. Jag känner mig fullständigt trygg när jag kommer till Carina Medium & Energibalansering och det är förstås viktigt. Jag känner mig säker på att ni som vill få hjälp utav detta medium även ni kommer att känna er trygga och nöjda med all den hjälp ni kan få. Dessutom är det så bra att man kan boka in en tid genom Boka Direkt som finns på hennes egen sida på nätet. 


Kommentarer är stängda.