Plattsättning och mararbeten i Enköping

Plattsättning och mararbeten i Enköping

Hej alla mina fina följare!

Har ni någon gång funderat på vad en firma gör som säger att de utför markarbeten? Jag har tidigare inte tänkt på vad det innebär förens vi faktiskt själv behövde hitta en sådan firma här i Enköping. Vi skulle fixa i ordning garageuppfarten, både jämna ut, bredda och lägga plattor. Vi satte oss för att söka bland olika företag men det är inte alltid så lätt att hitta den bästa bland allihop. Så vi lade ut frågan bland vänner och bekanta för att se om det var någon som kunde komma med en personlig rekommendation och då fick vi namnet på en firma som just är specialiserade på markarbeten och som fanns i Enköping.

Ibland kan man ju få vända sig till en firma från en annan stad för att hitta någon som är bra och ledig. Vi skickade bilder på hur det ser ut nu och vad vi önskar göra och de svarade att de kan komma och mäta redan i denna veckan. Sedan kommer de att kunna göra jobbet efter påsk, för de har just nu ett par andra arbeten plus att de behöver beställa plattor. Det ska bli härligt att få iordning på garageuppfarten äntligen. Som det är nu så är det smågrus som mest åker runt och som dras med in på gräsmattan och förstör, så vi vill ha plattor istället. Dessutom vill vi bredda den lite så att det får plats två bilar bredvid varandra.

?Jag tycker det är roligt att fixa och ordna olika projekt med både huset och trädgården och det tycker min man med. Som tur är har vi väldigt lika smak och uppfattning kring stil och sådant så det blir sällan några jobbiga diskussioner för att vi tycker helt olika. Hoppas nu ni har en fortsatt fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.