En frisörsalong eller en barberare?

En frisörsalong eller en barberare?

Hejsan jag sitter här och funderar! Det är inget som hör till ovanligheten ska ni veta och det är väldigt sällan som jag funderar över någonting som handlar om jobb, så är även fallet nu. Istället för att fokusera mig på mina arbetsuppgifter så sitter jag och tänker på om jag ska gå till en vanlig frisörsalong eller till en barberare. Ni märker ju vilket otroligt viktiga vägval jag står framför, det är inget lätt beslut ska ni veta. Speciellt inte med tanke på att det inte bara finns en frisörsalong i Örebro och det finns även ett antal barberare, så detta är ett tufft beslut mina vänner. Skämt åsido så behöver jag verkligen klippa mig, det var väldigt längesedan nu och jag känner att det inte går att styla håret längre. Beroende på om man går till en vanlig frisörsalong eller om man går till en barberare så får man helt olika frisyrer, en barberare känns i nuvarande mer lockande än vad en frisörsalong gör. Det beror på att jag är lite mer intresserad av att testa en kort frisyr, men vinden kan vända snabbt här uppe i Örebro och lika så i min hjärna. Om en timme så skulle det inte förvåna mig om jag har tvärvänt och vill ha en liten längre frilla istället. Det är så jag fungerar och det är inte alltid jättepopulärt där hemma, min sambo kan tröttna rätt rejält på att jag velar framåt tillbaka ibland så det är oftast hon som får fatta ett beslut. Vem vet jag kanske ska låta henne bestämma vilken frisyr jag ska ha, jag skulle i så fall säga att oddsen just nu ligger väldigt jämt men med en lätt lutning åt en barberare. Men det är som sagt en hårfin linje och det här kan sluta hur som helst.  


Kommentarer är stängda.