Behöver massage nu

Behöver massage nu

Goddag bloggen!

Snart slår klockan fem och då är det dags för en skön behandling i form av massage. Snacka om att jag har väntat på att få sätta mig i bilen och åka iväg till Mölnlycke för att få massage, det är minst sagt behövligt efter helgens bravader. I helgen var det, som ni alla säkert vet, Valborg och då träffas alltid jag och mina kompisar för att umgås hela helgen. Den här gången var det tack och lov inte min tur att ta emot gänget utan vi var hos en kompis i Mölnlycke, så det var inte någon längre resa som jag behövde genomföra. Vi hade det väldigt trevligt med flera olika aktiviteter och massa god mat och dryck, men det fanns ett problem som har ställt till det rejält för mig nu. Jag fick sova på en soffa hela helgen och för någon med en väldigt känslig nacke och rygg så kan ni ju tänka er hur jag mådde i söndags när jag skulle åka hem. Ett tag kunde jag inte vrida huvudet åt ena hållet och ryggen ska vi inte ens tala om hur den mådde. Det var som att någon hade stått på min rygg i tre dagar, smärtan var verkligen inte skön. Så fort jag kom hem så värmde jag min vetepåse och la mig sedan i sängen med den virad runt nacken, den värsta smärtan släppte efter ett tag. Då var det en ny runda med vetepåsen men denna gången la jag den på ryggen och samma sak hände där. Sen så vaknade jag upp igår och kände verkligen hur stel jag var i hela kroppen så då var det bara slänga sig på luren för att se om det fanns en tid ledig för massage, vilket var först idag. Så om en halvtimme tänker jag sätta mig i bilen och köra raka vägen mot Mölnlycke!  


Kommentarer är stängda.