Massage mot spänningar och värk

Massage mot spänningar och värk

Hejsan på er igen alla mina följare och riktigt strålande väder är det idag. Jag hoppas ni passar på att vara ute i solen och att ni har möjlighet att ta ett bad i någon sjö eller i havet. Det är måndag och som vanligt har jag en hel del att berätta om så det kommer att bli många inlägg skrivna under dagen, och till att börja med hade jag tänkt att jag skulle berätta om ett företag som jag gick till i fredags när jag behövde massage i Halmstad. En sådan otroligt härlig och välgörande massage som jag fick hos Coachning&Friskvård = Hälsopromotion Halmstad, vill jag självfallet berätta om för er. 

Jag har haft ont i nacken och ryggen i flera veckor, och det började efter att jag hjälpt en god vän att flytta. Vi bar på ett piano, och trots att vi var fyra personer var det väldigt tung och ett par dagar efteråt kom värken och den har inte velat ge med sig. Jag bestämde mig därför att jag skulle se vad en behandling i massage kunde göra, och att jag vände mig till Coachning&Friskvård = Hälsopromotion Halmstad, beror sig på att en kollega till mig hade varit där, och när jag pratade på jobbet om min värk så blev jag rekommenderad av min kollega att gå dit. Det var ett bra tips för jag fick massage som verkligen löste upp spänningar och värk i de muskler som värkte, och för första gången på länge kunde jag konstatera att all värk var borta efter denna massage i Halmstad. Det blir till att gå tillbaka fler gånger för min del trots att värken är väck. Det var gudomligt avslappnande att få denna massage i Halmstad, och det är denna avkoppling jag vill åt. 


Kommentarer är stängda.